hits

Stem på meg send FINALE 3 til 2205

Klarer jeg å få nokk stemmer til kåringen av årets Vi Menn pike? Endelig kan jeg dele det med dere! Jeg er 1 av 10 jenter som har stilt som modell for bladet Vi Menn i år og er med i kåringen av årets Vi Menn pike 2017. Det er utrolig gøy å bli plukket ut til denne konkurransen etter å ha stilt som modell hos Vi Menn 2 ganger dette året. Jeg har veldig lyst til å vinne og bli kåret til årets Vi Menn pike 2017, men det vil garantert de 9 andre som har blitt plukket ut og.

For at jeg skal vinne kåringen er DU nødt til å hjelpe meg, jeg må ha nokk stemmer og stemmer fra forskjellige mobil nummere. Alt du trenger å gjøre for å stemme meg frem til årets Vi Menn pike er å sende en stemme FINALE 3 TIL 2205 koster 5kr per melding.
Stem i perioden 1.desember til 31.desember.

Dette betyr utrolig mye for meg, dere som har fulgt meg på bloggen tidligere kjenner til litt av min historie og bakgrunnen til at jeg valgte å prøve meg som modell. Å få til noe og faktisk klare å lykkes med min andre hobby er jeg så takknemlig for. At jeg fikk lov til å stille for bladet Vi Menn 2 ganger i år har vært så gøy og oppå alt jeg har klart og fått til i år er jeg med i kåringen av årets Vi Menn pike, jeg er så glad og har så lyst til å vinne denne konkurransen.

Håper DU har lyst til å hjelpe meg med å få nokk stemmer, stem på meg, del mitt innlegg! Takker alle på forhånd og håper du vil hjelpe.

Vi Menn piken uke 11 og uke 43

Februar i år var jeg på min første fotoshoot sammen med Vi Menn fotografen Frode og hans dame Inga som sminket meg fint før vi kjørte til plassen vi skulle ta bilder. Jeg var litt nervøs for at jeg ikke skulle være bra nokk, ikke ha bra nokk utseendet og kropp. Etter hvert som vi begynte å ta bilder følte jeg meg egentlig ganske bra, det var gøy, jeg koste meg. Selv ante jeg ikke hvordan bildene så ut før de kom i bladet uke 11 dette året. Var kjapt på butikken for å kjøpe det, var veldig spennende å stille selv i ett modell magasin. Fikk masse positive tilbakemeldinger om bildene som ble publisert i bladet og var veldig fornøyd selv! Fotoshooten foregikk i en leilighet i Oslo.

Senere dette året 2017 la makeup artisten Inga ut ett innlegg på sin instagram at hun ønsket fler sommermodeller til å stille i bladet Vi Menn. Jeg var rask med å skrive til hun om at jeg gjerne ønsket å stille en gang til i år om det var mulig. Det tokk ikke lang tid før hun svarte meg og jeg fikk lov til å stille en gang til dette året.

August i år var jeg på min andre fotoshoot sammen med Vi Menn fotografen Frode og hans dame Inga som sminket meg også denne gangen. Nå var jeg både kjent med fotograf og makeupartist og visste mer hva jeg kom til og klarte å holde meg litt mer avslappet enn den første gangen. Her foregikk fotoshooten ute på brygga i Drøbak, bladet var ute i butikk uke 43. Like fornøyd med bildene denne gangen som første, dette er gøy!

Nå ser jeg frem til ett nytt år og nye muligheter. Jeg kommer til å fortsette som freelancer modell, ta utfordringer og håper på større oppdrag. Hvis jeg får mulighet igjen fra Vi Menn vil jeg stille flere ganger. Veldig fornøyd med Frode som fotograf og hans søte dame Inga, to herlige personligheter og veldig gøy å jobbe med. Følg gjerne med på hva som skjer på bloggen min, kanskje det dukker opp fler oppdrag?

Gå gjerne inn å lik min modell side og følg med der. Modell Sara G. Klem.

Vi Menn pike nr 43

Denne uken er jeg i bladet Vi Menn for andre gang dette året. Denne gangen forgikk fotograferingen ute på brygga i Drøbak. Du får kjøpt bladet i butikk eller kiosk denne uken. Kjøp bladet før det er for sent og følg med på meg vidre, kanskje det dukker opp mer i løpet av dette året.
//behindthescene phone camera

Vær stolt av deg selv

For 3 år siden startet jeg å stå freelancer modell. Selvbildet mitt før jeg startet å stå modell var ikke på topp, jeg klarte ikke å være stolt av det jeg fikk til. Hva skulle jeg være stolt over, da hopp karrieren min ikke ble som jeg ville etter fallet i 2012. Jeg sa til meg selv 1 år senere, «jeg har all grunn til å være stolt, jeg overlevde, jeg har trent masse, og har fortsatt ett fint utseende». Det gikk 2 år før jeg fant ut at jeg ville prøve meg som modell, jeg ville vise at jeg fortsatt kunne få til noe. Jeg fikk det til, jeg klarte å oppnå noe. Har møtt en rekke med fotografer som også sliter med noe og når jeg er sammen med dem føler jeg meg så bra, jeg føler meg fri. Når jeg får bildene tilsendt er jeg fornøyd og stolt over meg selv. Jeg er stolt over hva jeg har fått til i løpet av de årene etter ulykken, jeg har kommet meg på beina, trent hardt og jobbet for det. Vær stolt over den du er, si det til deg selv fler ganger om dagen «jeg er stolt over meg selv». Vi alle er forskjellige og har fler ting og være stolt over i livet.


Dette er en selvtillitsboost for meg. Jeg synes det er moro å posere og leke foran linsen. Det er interessant å se hva fotografen klarer å få frem i bildene som blir tatt, det er gøy å se hvordan jeg har klarer å jobbe forran kameraet. Hva slags utrykk jeg har fått til og til og med kanskje ett nytt fjes som jeg ikke har fått til tidligere på bilder. Det er en god egenskap å ha med seg videre, jeg lærer noe nytt hver eneste gang når jeg møter en fotograf. Enten om det er en ny fotograf eller en som jeg har truffet tidligere. Å Stå modell er en kjempe fin hobby å ha. Vi er ikke selvopptatte, vi er selvsikre og stolt over det vi gjør.


Bildene jeg har brukt i dette innlegget er fra forrige lørdag. Her er vi i Fredrikstad og bruker gamlebyen som location plass. Vi startet å ta bilder midt på dagen, startet i hagen til den ene fotografen med en bolle før vi dro ut for å skyte bilder. Bolle er kanskje ikke det man skal starte med før en fotografering, men vi var ikke så nøye på det da det bare var hverdagsbilder som ble tatt denne dagen. Vi holdt på i mange timer, fant nye plasser og koste oss under hele fotograferingen. Hadde mange pauser innimellom og brukte god tid på å få de bildene vi ønsket. Var med 2 dyktige fotografer denne lørdagen. Takk til Richard Engelstad og Claus Diseth.
For mer bilder kan dere besøke min facebook side «Modell Sara G».

Modell for Vi Menn

Rakk du ikke å kjøpe Vi Menn forrige uke? Det gjør ikke noe, nå sitter jeg med alle bildene som var i bladet + noen ekstra. Selv er jeg veldig fornøyd med bildene som ble plukket ut og brukt, og har fått masse positivt fra kjente og ukjente. Det er også noe negativt der ute, men det kan man nesten ikke komme seg unna, det er så sykt mye sjalusi. Jeg bryr meg egentlig veldig lite om de negative kommentarene. Det viktigste for meg er at jeg er fornøyd, og gjør noe jeg liker og trives med. Så vær forsiktige med hva dere skriver før dere vet min historie bak det hele. Jeg er både stolt og glad for at jeg stilte opp som modell for Vi Menn, denne muligheten får jeg kanskje aldri igjen. Nå satser jeg på å kanskje være så heldig å komme i Vi Menn kalenderen 2018. Witch me good luck! Vi Menn pike nr 11, hva syntes dere om bildene jeg deler med dere? 

Vi Menn pike nr 11

Lik det eller ikke. Jeg har fått hele 4 sider i Vi Menn, uke 11. Det betyr veldig mye for meg at jeg fikk være en av Vi Menn sine piker. Livet mitt etter skihopp ulykken har vært tøft, det har vært tøft for meg å se andre lykkes og ikke vite hva jeg skal lykkes med for å bli fornøyd. Da min drøm var å bli en av de beste kvinnelige skihopperne. Drømmen min tokk slutt, skihoppingen tokk slutt, helsen min taklet det ikke mer.
Jeg prøvde å finne ut noe jeg kunne lykkes med og få til, så jeg tokk kontakt med Vi Menn. Jeg sendte min modell portefølje og skrev litt om hvem jeg er. Og de hadde lyst til å la meg stille som en av pikene i Vi Menn. Det er utrolig gøy å lykkes, jeg fikk det til og er stolt over det.

I morgen kan bladet kjøpes på en kiosk eller i en butikk, der for dere se mer av meg. Klem.

Hobby freelancer modell

Jeg fant meg en ny hobby, startet å bli fotografert av fotografer. Dette ga mer og mer smak, og det har fått meg til å tenke mer positivt. Det er gøy å få til ting, det er gøy å finne seg en ny hobby som man trives med. Å starte opp med denne type hobby har gitt meg mye, jeg har fått mye bedre selvtillit, og ser lysere på livet. Selv om jeg ikke orker å bli fotografert for mye heller, trenger masse pauser underveis og mye hvile etterpå.  Når man starter opp med en ny hobby, ønsker man å oppnå noe ved det. Jeg har hatt en drøm om å komme ut i ett modell magasin. Har tenkt mye på om dette er noe jeg kommer til å klare, kommer jeg til å takle alt stresset? JA jeg klarte det! Og jeg er stolt over det. Jeg er stolt over meg selv, jeg har oppnådd en drøm.

Mer kom dette kommer senere når modell magasinet er ute i uke 11. Fotograf på dette bildet er Kai Brun. 
 

Modellfotografering med styling

Som jeg har skrevet tidligere, jeg jobber litt som modell på hobby basis. Jeg er ikke alltid like aktiv, da min helse ikke klarer for mye på en gang.
De modellfotograferingene jeg har stilt opp på har jeg vært min egen makeup artist. Da har jeg bare brukt ½ time på styling.
I går var jeg med på en litt annen fotografering, en profesjonell fotografering med en fotograf og makeup artist som fler kjenner til. Dette var utrolig morsomt.
Jeg ble stylet før fotografering, både sminke og hår. Jeg ble super fin, og klar til fotografering. Fotograferingen foregikk i en leilighet som var leid av fotograf og stylist. Super fin leilighet med masse fine muligheter for meg som modell. 

Mer om fotograferingen vil jeg ikke skrive ennå, skal prøve å holde det litt hemmelig. Men følg med, snart ser dere mer av meg og min første fotografering med styling.

Freelancer model

Fra skihopper til modell. Etter skihoppulykka i 2012, så hadde jeg ingen ordentlig hobby å drive med lengre. Det første året etterpå var det mye jeg ville gjøre, jeg prøvde skole, jobb, prøvde å komme tilbake til skihoppingen, så var på storsamling i Sverige med hedmarkhopp.
Jeg merket at disse tingene ble veldig slitsomt for kroppen min, og at jeg måtte hvile mye mer enn hva jeg hadde lyst til, jeg orket nesten ingen ting, og da forsvant mye av det sosiale. Alle bildene under i dette innlegget er tatt av fotograf Hans E Mathisen, fra 2014.

I juli 2014 så tenkte jeg litt for meg selv, jeg tenkte litt på å prøve å jobbe litt som modell, kontakte noen fotografer som har lyst til å ta bilder av meg, få kontakt med noen som kan få meg til å bli glad i meg selv, en som kan få meg til å tenke på noe annet.
Jeg kom fort i kontakt med en herlig fotograf i fra Tønsberg, vi snakket en del på facebook, før vi møttes til første shoot i Moss nesparken. Jeg husker godt at jeg var litt nervøs den første gangen, men hvem er ikke det? Egentlig så hadde jeg ingenting å være nervøs over. Det tokk ikke lang tid før jeg slapp meg løs og stolte på denne fotografen. Jeg ble tryggere på meg selv, og syntes at dette var veldig gøy.

Mitt første år som modell holdt jeg meg bare til denne fotografen, som var utrolig flink til å følge meg opp og forklare underveis. Jeg ble tryggere på mitt utseende, og bestemte meg det neste året at jeg ville ta kontakt med fler fotografer for å prøve ut andre ting også. Jeg fikk prøvd ut studio bilder, og bilder i forskjellige location med andre fotografer. Dette var utrolig gøy! 

Porteføljen min bygde seg opp litt etter litt, det ble mer og mer gode bilder selv om jeg ikke var så aktiv hele tiden. Jeg fant ut at dette var noe jeg hadde lyst til å fortsette med, jeg utfordret meg litt etter litt, og prøvde å ta forskjellige bilder for å bli tryggere på meg selv. Modelljobbing er noe som gjør meg glad, det er noe jeg liker å drive med. Så dette er noe jeg kommer til å fortsett med, selv om jeg ikke har helse til å gjøre dette hver eneste dag.

For meg er det veldig viktig at når en ny fotograf tar kontakt med meg, så må han/hun vite om min skade, han/hun må kunne legge inn pauser og ha god tid under en shoot da jeg blir fort sliten og trenger mye pause. Det er viktig at fotografen tar hensyn til meg, og min skade.

Nå i dag så driver jeg som freelancer modell, jeg tar både i mot oppdrag som ikke er betalt og betalte oppdrag. Jeg har blitt mye mer glad i meg selv, og glad i mitt utseende etter jeg startet med å ta modell bilder. Dette er gøy! Ønsker alle en fin fredag og god helg. Modelpage HER. Hei og velkommen til min blogg verden. Mitt navn er Sara, jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Året 2012 forandret livet seg etter ett kraftig fall i hoppbakken, på min blogg kan du lese min historie og om livet etter ulykken. Vil også dele masse glede, ferie, vennskap, mitt liv nå osv. Følg min reise.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn