hits

Min favoritt på shopping

Tenker du å reise en plass for å shoppe billig og bra? Her er min favoritt på shopping, det er både bra og billig på mange måter.
Ca. 1 gang i året/hvert andre år drar jeg og fler jenter på en tur til Liverpool for å shoppe nytt, både sminke, sko, klær, kremer, parfymer og det vi måtte finne. Litt crasy blir det jo, for pengene bare flyr, men turen er verdt det. Så deilig å komme hjem til Norge igjen med masse nytt og moten som ikke enn gang har kommet til Norge.
SONY DSC
Mine favoritt butikker i Liverpool er primark, topshop, river island, og St. Johns shopping mall. St.Johns shopping mall er ett grønt senter, på dette senteret finner du alt du ønsker. Masse sko, fine kjoler, sminke, osv.
Det er ikke bare shopping Liverpool tilbyr deg, det er en haug med restauranter blant annet en Jamie Olivier restaurant som er super god! Og etter du har tatt en god middag ute så kan det kanskje friste med litt uteliv? En god bar eller klubb, dette er det også en haug av i Liverpool. Men det har ikke jeg og vi som har reist sammen vært så opptatte av å sjekke ut, da det har vært nokk med shopping og finne de beste restaurantene.
SONY DSC
Vanligvis så pleier vi å være der i 4-5 netter, sånn at vi har god tid til å gå igjennom å se på alt vi vil. Da får man også tenkt seg litt over hva man kjøper, sånn at det ikke blir stress kjøp. Det er masse fine hotell og leiligheter i Liverpool, prisene er også veldig lave. Anbefaler dere å se på booking.com eller expedia.com når dere søker etter hotell i Liverpool. Prisene ligger på rundt 1000 lappen per pers når dere reiser 4-6 personer. Fly kan du også få veldig billig om du reiser med ryanair fra torp flyplass. De er billige og flyturen tar bare 2 timer.
SONY DSC
Ellers så har jeg ikke vært så mye andre plasser i England da vi trives godt i Liverpool og har blitt godt kjent der. Var en dagstur i høst sammen med en venninne, da reiste vi til London. Anbefaler ikke å reise til London på dagstur, det er alt for mye å se der og man rekker ikke veldig mye på en dag. Var i Manchester med ett par venninner i Mars mnd. Manchester er en super fin by, men noe dyrere, og veldig mye større enn Liverpool. Jeg klarte ikke å finne like mye i Manchester som jeg gjør i Liverpool. 
SONY DSC
MIN FAVORITT PÅ SHOPPING.... LIVERPOOL! 

REISEN PÅ SUNNAAS SYKEHUS

Jeg har hatt noen opphold på Sunnaas etter skihopp ulykken i 2012. Der har jeg fortalt de om min hverdag, og hvordan jeg har taklet problemene mine etter ulykken. Det har vært like vanskelig å fortelle hver gang, og fortelle det til så mange ansatte. Det har vært vanskelig for meg å forstå det selv, og da ennå vanskeligere å fortelle.
Den første tiden skjønte jeg ikke hvordan skadene i hodet gikk utover kroppen, jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle forholde meg til det, jeg skjønte ikke hva det var og hvordan jeg skulle fortelle det til andre for at de skulle forstå meg.

Jeg har gruet meg til hvert eneste opphold jeg har blitt innkalt til på Sunnas, jeg har gruet meg til å måtte fortelle de ansatte om hvordan min hverdag har forandret seg. Jeg kunne ønske jeg bare kunne si at jeg hadde blitt frisk og var ute i jobb, men alt var motsatt. Jeg gråt omtrent på alle møtene jeg hadde med de ansatte, det var tungt å fortelle, tungt å forstå.

Men hvorfor gruet jeg meg sånn? Sunnaas har profesjonelle ansatte, og forstår deg, de setter seg inn i saken din og lar deg bruke den tiden du trenger på å fortelle ting. Hadde det ikke vært for Sunnaas, hadde jeg ikke kommet så langt jeg har klart nå. Jeg har virkelig fått masse hjelp der, både fra ansatte og pasienter. Tusen Takk, for all hjelpen!

Nå i dag etter jeg var på mitt siste opphold på Kress, har jeg klart å forstå mer av min skade. Jeg har blitt mer interessert til å lese om hvorfor ting er som de er etter man har stått hode kraftig. Og ingenting er unormalt, alle reagerer forskjellig, og det kan ramme kroppen veldig mye. Man orker dessverre ikke lengre å være med på alt man orket før, og må prioritere hverdagen.

Det er ok, ting har blitt som de har blitt. Jeg er en flott jente, og er stolt over det. Har funnet meg en ny hobby, som jeg velger å prioritere. Freelancer modell, noe jeg syntes er kjempe gøy og som har blitt en del av min hverdag. Fotograf på dette bildet er Kai Brun.

JAKTEN PÅ ENEBOLIG

Min kjæreste og jeg er på jakt etter en enebolig i fylke Akershus. Vi har vært på jakt etter bolig ½ år nå, møtt opp på masse visninger, men dessverre ikke funnet den riktige boligen ennå. På en av våre første visninger som var i Vestby så fant vi ett hus, ett hus vi ventet på til budrunden. Dessverre så var vi veldig uheldige der, det var noen som hadde vært på privatvisning og kuppet det til en pris vi kunne gått langt over. Vi fikk ikke mulighet til å legge inn bud, da selger allerede hadde takket ja til kjøpers bud.

Vi har også gitt rekkehus og tomannsboliger en sjanse for visinger, men her har vi ikke klart å føle den hjemmefølelsen som vi må ha. Det blir dessverre for tette naboer, mye støy, og mye man må ta hensyn til. Da vi ønsker å gjøre akkurat det vi vil med vår bolig, uten å måtte høre med en nabo. For eksempel om vi vil male den ene delen av vår tomannsbolig, da må naboen være enig.

Våre kriterier på eneboligen vi er på jakt etter er at den har en størrelse på ca 100-150kvm, den må ha en garasje, minst 2 soverom, ett vaskerom, ett rom som kan isoleres som kan brukes til musikk studio for min kjæreste, liten og pen hage plass (gjerne med plen), en kjeller/tv stue hadde vært ett pluss. Da kan vi ha venner på besøk samtidig, og/eller hvis vi skal se på forskjellige program på TV, boligen må ligge i området mellom Moss-Oslo, max 30 minutter til Jonas sin jobb på Grefsen. Jeg vil ha gåavstand til treningssenteret, max 20-30min.

Markedet på eneboliger i det området vi er på jakt etter er veldig stille nå fortiden, vi sitter bare å venter på at den rette boligen skal dukke opp. Vi krysser fingrene.Hei og velkommen til min blogg verden. Mitt navn er Sara, jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Året 2012 forandret livet seg etter ett kraftig fall i hoppbakken, på min blogg kan du lese min historie og om livet etter ulykken. Vil også dele masse glede, ferie, vennskap, mitt liv nå osv. Følg min reise.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn