Spørsmålet alle stiller...

Spørsmålet alle stiller når man møtes for første gang. Hva jobber du med og driver med på fritiden din?
Spørsmålet er helt normalt å stille når man treffes for første gang, om det er på en fest, i ett nytt nabolag, eller bare noen du møter på byen. Men er det noen som tenker på dette spørsmålet som litt frekt? Det er ikke alltid like lett for alle å svare på dette spørsmålet, det kan være en grunn til at man faktisk ikke klarer å komme seg ut i arbeid. Er det alltid så lurt å starte en samtale med jobb? Er det så viktig å få vite dette med en gang? Kanskje personen du snakker med ønsker å fortelle dette selv i en senere anledning når man er blitt bedre kjent. Fotograf på dette bildet er Kai Brun. 

Hva tenker jeg om å få stilt dette spørsmålet når jeg treffer en ny person?
Jeg syntes det kan være ett vanskelig og trist spørsmål å svare på, det er trist å ikke ha en jobb å gå til hver eneste dag. Jeg kunne så ønske at jeg kunne si at jeg hadde en jobb. Men... jeg føler jeg er nødt til å fortelle hvordan det er og hvordan min situasjon er nå i dag. Det er ikke alltid det er like ålreit å legge frem hele historien sin, i noen tilfeller er det veldig trist og lager dårlig stemning. Det er faktisk ikke greit å stille dette spørsmålet, jeg syntes det er frekt. Har man lyst til å fortelle hva man jobber med og gjør på sin fritid så gjør man det av seg selv uten at det må ett dumt spørsmål til. Fotograf på dette bildet er Kjetil Sætnan. 

Hva tenker du bak dette spørmålet? Stiller du spørsmålet når du treffer en ny person? 

TENK FREMTID

Du klarer å våkne opp på morgningen, du går på skolen og tar deg en utdannelse sammen med dine venner, du tenker fremtid, du tenker videre utdanning og jobb, du er sosial hver dag, du er heldig, du er heldig som er frisk og kan gå på skolen, du blir kjent med nye mennesker hele tiden. Kanskje du har litt energi til overs og kan være med venner etter skolen og jobb.
Innerst inne så syntes du kanskje ikke at det er noe gøy å gå på skolen, du vil helst bare være hjemme, sove lenge, og tenke på helt andre ting. Men er dette så lurt?
Du er heldig som har mulighet til å gå på skolen, du får deg en utdannelse som er veldig viktig for deg videre i livet.
Tenk når du er ferdig med din utdannelse, da får du jobbe med det du har lyst til, du tjener dine egne penger, du kan kjøpe deg din egen bolig. Og du får masse nye venner, som du er med på jobb hver dag. Tenk fremtid, vær lykkelig, ta den utdannelsen du ønsker, møt opp til tider!

Mitt største ønske er dette. Jeg ville gjort alt for å kunne stå opp og føle meg frisk nokk til å kunne fullføre en utdanning og senere komme ut i arbeid. Tanken på at min situasjon ikke er sånn er tøft. Jeg mister dessverre veldig mye, det verste er vell kanskje det sosiale. Det å treffe nye mennesker, bli kjent med nye. Det er heller ikke noe gøy å ha ett liv som man ikke klarer å komme seg ut i arbeid, det er faktisk drit kjedelig. Hverdagen min består ikke av så mye, jeg prøver å trene så ofte jeg orker, det blir ca. 3 ganger i uken, er mye sammen med min kjæreste, og i helgene setter jeg av tid til å være med venner for å være sosial.
Mye av tiden sover jeg, det er slitsomt at helsen ikke strekker så langt som jeg ønsker og at jeg ikke kan gjøre det jeg mest har lyst til. Det er slitsomt at jeg ikke kan være med venner så ofte som jeg ønsker, for jeg må høre på helsen. Alt jeg ønsker er å bli frisk, få meg en utdanning, komme meg ut i arbeid og det sosiale.Hei og velkommen til min blogg verden. Mitt navn er Sara, jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Året 2012 forandret livet seg etter ett kraftig fall i hoppbakken, på min blogg kan du lese min historie og om livet etter ulykken. Vil også dele masse glede, ferie, vennskap, mitt liv nå osv. Følg min reise.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn


hits