hits

Vær stolt av deg selv

For 3 år siden startet jeg å stå freelancer modell. Selvbildet mitt før jeg startet å stå modell var ikke på topp, jeg klarte ikke å være stolt av det jeg fikk til. Hva skulle jeg være stolt over, da hopp karrieren min ikke ble som jeg ville etter fallet i 2012. Jeg sa til meg selv 1 år senere, «jeg har all grunn til å være stolt, jeg overlevde, jeg har trent masse, og har fortsatt ett fint utseende». Det gikk 2 år før jeg fant ut at jeg ville prøve meg som modell, jeg ville vise at jeg fortsatt kunne få til noe. Jeg fikk det til, jeg klarte å oppnå noe. Har møtt en rekke med fotografer som også sliter med noe og når jeg er sammen med dem føler jeg meg så bra, jeg føler meg fri. Når jeg får bildene tilsendt er jeg fornøyd og stolt over meg selv. Jeg er stolt over hva jeg har fått til i løpet av de årene etter ulykken, jeg har kommet meg på beina, trent hardt og jobbet for det. Vær stolt over den du er, si det til deg selv fler ganger om dagen «jeg er stolt over meg selv». Vi alle er forskjellige og har fler ting og være stolt over i livet.


Dette er en selvtillitsboost for meg. Jeg synes det er moro å posere og leke foran linsen. Det er interessant å se hva fotografen klarer å få frem i bildene som blir tatt, det er gøy å se hvordan jeg har klarer å jobbe forran kameraet. Hva slags utrykk jeg har fått til og til og med kanskje ett nytt fjes som jeg ikke har fått til tidligere på bilder. Det er en god egenskap å ha med seg videre, jeg lærer noe nytt hver eneste gang når jeg møter en fotograf. Enten om det er en ny fotograf eller en som jeg har truffet tidligere. Å Stå modell er en kjempe fin hobby å ha. Vi er ikke selvopptatte, vi er selvsikre og stolt over det vi gjør.


Bildene jeg har brukt i dette innlegget er fra forrige lørdag. Her er vi i Fredrikstad og bruker gamlebyen som location plass. Vi startet å ta bilder midt på dagen, startet i hagen til den ene fotografen med en bolle før vi dro ut for å skyte bilder. Bolle er kanskje ikke det man skal starte med før en fotografering, men vi var ikke så nøye på det da det bare var hverdagsbilder som ble tatt denne dagen. Vi holdt på i mange timer, fant nye plasser og koste oss under hele fotograferingen. Hadde mange pauser innimellom og brukte god tid på å få de bildene vi ønsket. Var med 2 dyktige fotografer denne lørdagen. Takk til Richard Engelstad og Claus Diseth.
For mer bilder kan dere besøke min facebook side «Modell Sara G».


  5 kommentarer på "Vær stolt av deg selv"

Postet av:
Du har all grunn til å være stolt av deg selv.

Alle har noe de skal være stolt over..

Fint innlegg av deg og fortsett ned din jobb som freelance modell ❤❤
10.08.2017, 23:24
URL: http://sisselgu.no
Postet av: livetmitt93
fine bilder:)
11.08.2017, 11:19
URL: http://livetmitt93.blogg.no
Postet av: frodith
Det siste bildet var veldig fint, veldig naturlig, flott med vind i håret :)
12.08.2017, 08:30
URL: http://frodith.blogg.no
Postet av: sisselgu
Du er vakker og har all grunn til å være stolt av deg selv :)

Fra mamma
12.08.2017, 15:17
URL: http://sisselgu.blogg.no
Postet av: Siri Rønneberg
Så mye du har jobbet med og lagt ut på bloggen din. Skikkelig fin. Du forteller godt og er god til å fotografere :-) Gøy å lese og lære.

Sirimor :-)
24.08.2017, 22:34

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg verden. Mitt navn er Sara, jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Året 2012 forandret livet seg etter ett kraftig fall i hoppbakken, på min blogg kan du lese min historie og om livet etter ulykken. Vil også dele masse glede, ferie, vennskap, mitt liv nå osv. Følg min reise.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn