Crete analipsi with my mum june 2017

Analipsi er en liten landsby på Kreta, en rolig plass hvor man virkelig får slappet av. På denne landsbyen som ligger på Kreta nær Hersonissos får du virkelig opplevd ekte Hellas. Vil du ut for å shoppe eller ta deg en fest så er det bare 10 minutters kjøretur inn til Hersonissos som det er litt mer utvalg av både barer, restauranter, klubber og shopping. Mamma og jeg reiste på denne ferien for å slappe av, da var analipsi den perfekte plassen for oss. Her får du se og oppleve hvordan grekerne bor, du kommer godt innpå befolkningen som bor her og blir godt tatt i mot. Vi hadde en utrolig fin uke på analipsi og vil helt klart tilbake til denne plassen. 
Mamma og jeg hadde sett på denne reisen til analipsi lenge og dagen vi bestemte oss for å bestille denne reisen så jeg på Snapchat bare noen timer senere at en god venninne av meg skulle til samme plass. Jeg ringte til hun med en gang for å høre om det var det hotellet og samme tid mamma og jeg reiste. De hadde bestilt akkurat samme reise som mamma og meg, samme fly, hotell, og til samme tid. Ingenting var planlagt, litt sykt. Vi var veldig mye sammen med min venninne og typen hennes, var utrolig koselig og alle kom veldig godt overens på ferie. Elise og Simen som vi møtte er de to på midten av bildet. 
Mamma og jeg leide bil en av de siste dagene vi var på Kreta. Da kjørte vi inn til en annen landsby som heter Agios Nikolaos. Her var det mer turister. Men for en koselig liten by. Trange shoppinggater, lang strandpromenade, mange fiske restauranter, og fine strender.  Ønsker alle en fortsatt fin sommer! 


  3 kommentarer på "Crete analipsi with my mum june 2017"

Postet av:
Vakker plass og kjempekoselig ferie .

Ett sted å anbefale.

Ekte gresk perle og grekere på sitt beste med

gjestfrihet og glede.

Ja hit går ferien flere ganger :)

Perfekt for avslapping og rolige dager .

Fint utgangspunkt for utflukter.
17.07.2017, 19:51
URL: http://sisselgu.blogg.no
Postet av: Lilli
Så herlig :)
17.07.2017, 22:32
URL: http://lillisverden.com
Postet av: lailaan
Åh så fiiiint!!
23.07.2017, 22:09
URL: http://lailaan.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg verden. Mitt navn er Sara, jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Året 2012 forandret livet seg etter ett kraftig fall i hoppbakken, på min blogg kan du lese min historie og om livet etter ulykken. Vil også dele masse glede, ferie, vennskap, mitt liv nå osv. Følg min reise.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn

hits