TENK FREMTID

Du klarer å våkne opp på morgningen, du går på skolen og tar deg en utdannelse sammen med dine venner, du tenker fremtid, du tenker videre utdanning og jobb, du er sosial hver dag, du er heldig, du er heldig som er frisk og kan gå på skolen, du blir kjent med nye mennesker hele tiden. Kanskje du har litt energi til overs og kan være med venner etter skolen og jobb.
Innerst inne så syntes du kanskje ikke at det er noe gøy å gå på skolen, du vil helst bare være hjemme, sove lenge, og tenke på helt andre ting. Men er dette så lurt?
Du er heldig som har mulighet til å gå på skolen, du får deg en utdannelse som er veldig viktig for deg videre i livet.
Tenk når du er ferdig med din utdannelse, da får du jobbe med det du har lyst til, du tjener dine egne penger, du kan kjøpe deg din egen bolig. Og du får masse nye venner, som du er med på jobb hver dag. Tenk fremtid, vær lykkelig, ta den utdannelsen du ønsker, møt opp til tider!

Mitt største ønske er dette. Jeg ville gjort alt for å kunne stå opp og føle meg frisk nokk til å kunne fullføre en utdanning og senere komme ut i arbeid. Tanken på at min situasjon ikke er sånn er tøft. Jeg mister dessverre veldig mye, det verste er vell kanskje det sosiale. Det å treffe nye mennesker, bli kjent med nye. Det er heller ikke noe gøy å ha ett liv som man ikke klarer å komme seg ut i arbeid, det er faktisk drit kjedelig. Hverdagen min består ikke av så mye, jeg prøver å trene så ofte jeg orker, det blir ca. 3 ganger i uken, er mye sammen med min kjæreste, og i helgene setter jeg av tid til å være med venner for å være sosial.
Mye av tiden sover jeg, det er slitsomt at helsen ikke strekker så langt som jeg ønsker og at jeg ikke kan gjøre det jeg mest har lyst til. Det er slitsomt at jeg ikke kan være med venner så ofte som jeg ønsker, for jeg må høre på helsen. Alt jeg ønsker er å bli frisk, få meg en utdanning, komme meg ut i arbeid og det sosiale.


  1 kommentarer på "TENK FREMTID"

Postet av:
Godt innlegg og sanne ord .

De som tror det er så morsomt å være hjemme tar hel

feil , de skal være glad de har mulighet til ett

sosialt liv.

Tenk fremtid.
06.07.2017, 13:45
URL: http://sisselgu.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg verden. Mitt navn er Sara, jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Året 2012 forandret livet seg etter ett kraftig fall i hoppbakken, på min blogg kan du lese min historie og om livet etter ulykken. Vil også dele masse glede, ferie, vennskap, mitt liv nå osv. Følg min reise.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn

hits