hits

Min favoritt på shopping

Tenker du å reise en plass for å shoppe billig og bra? Her er min favoritt på shopping, det er både bra og billig på mange måter.
Ca. 1 gang i året/hvert andre år drar jeg og fler jenter på en tur til Liverpool for å shoppe nytt, både sminke, sko, klær, kremer, parfymer og det vi måtte finne. Litt crasy blir det jo, for pengene bare flyr, men turen er verdt det. Så deilig å komme hjem til Norge igjen med masse nytt og moten som ikke enn gang har kommet til Norge.
SONY DSC
Mine favoritt butikker i Liverpool er primark, topshop, river island, og St. Johns shopping mall. St.Johns shopping mall er ett grønt senter, på dette senteret finner du alt du ønsker. Masse sko, fine kjoler, sminke, osv.
Det er ikke bare shopping Liverpool tilbyr deg, det er en haug med restauranter blant annet en Jamie Olivier restaurant som er super god! Og etter du har tatt en god middag ute så kan det kanskje friste med litt uteliv? En god bar eller klubb, dette er det også en haug av i Liverpool. Men det har ikke jeg og vi som har reist sammen vært så opptatte av å sjekke ut, da det har vært nokk med shopping og finne de beste restaurantene.
SONY DSC
Vanligvis så pleier vi å være der i 4-5 netter, sånn at vi har god tid til å gå igjennom å se på alt vi vil. Da får man også tenkt seg litt over hva man kjøper, sånn at det ikke blir stress kjøp. Det er masse fine hotell og leiligheter i Liverpool, prisene er også veldig lave. Anbefaler dere å se på booking.com eller expedia.com når dere søker etter hotell i Liverpool. Prisene ligger på rundt 1000 lappen per pers når dere reiser 4-6 personer. Fly kan du også få veldig billig om du reiser med ryanair fra torp flyplass. De er billige og flyturen tar bare 2 timer.
SONY DSC
Ellers så har jeg ikke vært så mye andre plasser i England da vi trives godt i Liverpool og har blitt godt kjent der. Var en dagstur i høst sammen med en venninne, da reiste vi til London. Anbefaler ikke å reise til London på dagstur, det er alt for mye å se der og man rekker ikke veldig mye på en dag. Var i Manchester med ett par venninner i Mars mnd. Manchester er en super fin by, men noe dyrere, og veldig mye større enn Liverpool. Jeg klarte ikke å finne like mye i Manchester som jeg gjør i Liverpool. 
SONY DSC
MIN FAVORITT PÅ SHOPPING.... LIVERPOOL! 


  8 kommentarer på "Min favoritt på shopping"

Postet av: Thea Mariel
jeg eelsker River Island!
28.05.2017, 22:14
URL: http://theamariel.blogg.no
Postet av: Sandra Marie
elsker shopping i england :D
28.05.2017, 22:25
URL: http://sanmb.blogg.no
Postet av: mairho
Har kjempelyst til å besøke Liverpool en gang! Likte veldig godt shoppingmulighetene i London når jeg var der :-)
29.05.2017, 00:28
URL: http://mairho.blogg.no
Postet av: Tanja Amanda Höglund Pettersen
Så herlig! Elsker primark
29.05.2017, 09:20
URL: http://tanjapettersen.blogg.no
Postet av: Aylar Von Kuklinski
Ser ut som et ganske hyggelig handlested det der!

Men du, vet du noe om hvor bra utvalget er på klær til de som er litt mer alternativ i stilen sin? Sånne som meg foreksempel? :-)
30.05.2017, 20:23
URL: http://fullstendigkaos.blogg.no
Postet av: Sara Gunnerud
Aylar Von Kuklinski: I Liverpool har de alt til alle, har ikke sett så mye i de butikkene som har sånn stil som du. Men er helt sikker på at du hadde funnet noe som hadde passet deg!
01.06.2017, 13:33
URL: http://saragu.blogg.no/
Postet av: Nikita <3
Så herlig :D
07.06.2017, 19:28
URL: http://www.nbt.blogg.no
Postet av: Therese
har aldri vært i London men ser ut som det er veldige mange bra butikker :D
12.06.2017, 22:07
URL: http://baketerapi.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg verden. Mitt navn er Sara, jeg er en jente på 23 år som blogger fra Vestby. Året 2012 forandret livet seg etter ett kraftig fall i hoppbakken, på min blogg kan du lese min historie og om livet etter ulykken. Vil også dele masse glede, ferie, vennskap, mitt liv nå osv. Følg min reise.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn