hits

REISEN PÅ SUNNAAS SYKEHUS

Jeg har hatt noen opphold på Sunnaas etter skihopp ulykken i 2012. Der har jeg fortalt de om min hverdag, og hvordan jeg har taklet problemene mine etter ulykken. Det har vært like vanskelig å fortelle hver gang, og fortelle det til så mange ansatte. Det har vært vanskelig for meg å forstå det selv, og da ennå vanskeligere å fortelle.
Den første tiden skjønte jeg ikke hvordan skadene i hodet gikk utover kroppen, jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle forholde meg til det, jeg skjønte ikke hva det var og hvordan jeg skulle fortelle det til andre for at de skulle forstå meg.

Jeg har gruet meg til hvert eneste opphold jeg har blitt innkalt til på Sunnas, jeg har gruet meg til å måtte fortelle de ansatte om hvordan min hverdag har forandret seg. Jeg kunne ønske jeg bare kunne si at jeg hadde blitt frisk og var ute i jobb, men alt var motsatt. Jeg gråt omtrent på alle møtene jeg hadde med de ansatte, det var tungt å fortelle, tungt å forstå.

Men hvorfor gruet jeg meg sånn? Sunnaas har profesjonelle ansatte, og forstår deg, de setter seg inn i saken din og lar deg bruke den tiden du trenger på å fortelle ting. Hadde det ikke vært for Sunnaas, hadde jeg ikke kommet så langt jeg har klart nå. Jeg har virkelig fått masse hjelp der, både fra ansatte og pasienter. Tusen Takk, for all hjelpen!

Nå i dag etter jeg var på mitt siste opphold på Kress, har jeg klart å forstå mer av min skade. Jeg har blitt mer interessert til å lese om hvorfor ting er som de er etter man har stått hode kraftig. Og ingenting er unormalt, alle reagerer forskjellig, og det kan ramme kroppen veldig mye. Man orker dessverre ikke lengre å være med på alt man orket før, og må prioritere hverdagen.

Det er ok, ting har blitt som de har blitt. Jeg er en flott jente, og er stolt over det. Har funnet meg en ny hobby, som jeg velger å prioritere. Freelancer modell, noe jeg syntes er kjempe gøy og som har blitt en del av min hverdag. Fotograf på dette bildet er Kai Brun.


  2 kommentarer på "REISEN PÅ SUNNAAS SYKEHUS"

Postet av:
Jeg er så stolt av deg og den reisen du har gjort etter du ble utskrevet fra sunnaas. Du har ambisjoner og mål og du har alt kommen ett godt stykke på vei . Du trives med din hobby og har ett nettverk av trygge fotografer bak deg ,ett team og jeg bare digger dette bilde fra vår shoot sammen med Kai Brun :)

Vær alltid deg selv og gjør det du liker best .

Mamma :)
23.05.2017, 21:17
URL: http://sisselgu.blogg.no
Postet av: Victoria Larsen
Jeg ønsker deg en flott onsdag :-)
24.05.2017, 09:04
URL: http://viccctoria.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg verden. Mitt navn er Sara, jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Året 2012 forandret livet seg etter ett kraftig fall i hoppbakken, på min blogg kan du lese min historie og om livet etter ulykken. Vil også dele masse glede, ferie, vennskap, mitt liv nå osv. Følg min reise.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn