hits

JAKTEN PÅ ENEBOLIG

Min kjæreste og jeg er på jakt etter en enebolig i fylke Akershus. Vi har vært på jakt etter bolig ½ år nå, møtt opp på masse visninger, men dessverre ikke funnet den riktige boligen ennå. På en av våre første visninger som var i Vestby så fant vi ett hus, ett hus vi ventet på til budrunden. Dessverre så var vi veldig uheldige der, det var noen som hadde vært på privatvisning og kuppet det til en pris vi kunne gått langt over. Vi fikk ikke mulighet til å legge inn bud, da selger allerede hadde takket ja til kjøpers bud.

Vi har også gitt rekkehus og tomannsboliger en sjanse for visinger, men her har vi ikke klart å føle den hjemmefølelsen som vi må ha. Det blir dessverre for tette naboer, mye støy, og mye man må ta hensyn til. Da vi ønsker å gjøre akkurat det vi vil med vår bolig, uten å måtte høre med en nabo. For eksempel om vi vil male den ene delen av vår tomannsbolig, da må naboen være enig.

Våre kriterier på eneboligen vi er på jakt etter er at den har en størrelse på ca 100-150kvm, den må ha en garasje, minst 2 soverom, ett vaskerom, ett rom som kan isoleres som kan brukes til musikk studio for min kjæreste, liten og pen hage plass (gjerne med plen), en kjeller/tv stue hadde vært ett pluss. Da kan vi ha venner på besøk samtidig, og/eller hvis vi skal se på forskjellige program på TV, boligen må ligge i området mellom Moss-Oslo, max 30 minutter til Jonas sin jobb på Grefsen. Jeg vil ha gåavstand til treningssenteret, max 20-30min.

Markedet på eneboliger i det området vi er på jakt etter er veldig stille nå fortiden, vi sitter bare å venter på at den rette boligen skal dukke opp. Vi krysser fingrene.


  0 kommentarer på "JAKTEN PÅ ENEBOLIG"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg verden. Mitt navn er Sara, jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Året 2012 forandret livet seg etter ett kraftig fall i hoppbakken, på min blogg kan du lese min historie og om livet etter ulykken. Vil også dele masse glede, ferie, vennskap, mitt liv nå osv. Følg min reise.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn