My birthday in Manchester

Torsdagskveld reiste jeg og 2 til jenter til Manchester for å feire min bursdag, spise god mat og shoppe. Når vi kom på hotellet i Manchester møtte vi en til venninne som var med oss på hele turen. Vi var sent fremme torsdagskveld, og var veldig slitene og sultne når vi kom frem. Da var det ikke feil å bestille take away fra dominos, 2 store pizzaer på senga natt til 24.mars, min bursdag.

Fredag 24.mars, min bursdag og første dag i Manchester. Dagen startet utrolig bra, alle gikk ut sammen for å spise en deilig frokost på cafe. Etter ett cafe besøk var det tid for å besøke primark, for å shoppe. Det tokk ikke lang tid før alle splittet seg, men vi klarte heldigvis å holde oss 2 og 2 sammen hele dagen. For meg så ble det ikke så mye shopping denne dagen, det var mye folk og alt for mye å se på. Allikevel klarte jeg å bruke noen 1000-, Senere på dagen når vi var ferdig med shoppingen dro vi på hotellet for å gjøre oss klare for å gå ut å spise en god middag. I mellom tiden når vi fikset oss bestilte vi prosseco på rommet, jentene sa at jeg hadde bursdag til hotell personalet. Da fikk vi 5 prosseco glass på huset, 2 til meg og ett hver til de andre jentene. Etter litt prosseco på hotellet var det tid for å komme seg ut for å spise. På restauranten vi dro, imponerte de også med 1 prosseco flaske på huset, elsker virkelig England. Hadde en super feiring med jentene, både hotell personalet, restauranten, og jentene gjorde dagen min super!

Lørdag & søndag. På lørdagen ble det mer shopping, noen øl i solen og en lang å god powernap etter en lang dag ute i sentrum med jentene. Lørdagskveld hadde vi i utgangspunktet bestemt oss for å dra ut å spise, men ingen av oss orket. Istedenfor så bestilte vi take away, og spiste på rommet før vi tokk taxi til byen for å gjøre byen utrygg. Hadde en utrolig bra kveld på byen i Manchester, kan ikke huske sist gang det var så moro på byen. Det var kø helt til de stengte kl 04.

Søndagen ble en rolig dag, vi sov lenge, små pakket, og satt i ute i solen. Dro en liten tur på kjøpesenteret for å se etter de siste innkjøpene vi ville gjøre mens vi var her. På kveldingen tokk vi en taxi opp til hard rock cafe for å spise en siste middag i Manchester. Etter middagen var alle like slitene, og gikk til sengs tidlig.


Mandag hjemreisedagen. More shopping! Vi har hatt en utrolig fin tur, alle jentene klikket veldig bra sammen, og det vill helt klart bli fler turer med disse jentene. Vi har spist masse god mat hver eneste dag, fått kjøpt oss masse nye klær, sminke og sko. Rakk til og med å ta noen kose øl i solen. Amazing, gleder meg sånn til neste tur med mine flotte jenter. Kunne ikke bedt om en bedre fering av min bursdag. 


  12 kommentarer på "My birthday in Manchester"

Postet av: Sandra Marie
så herlig :D Elsker Primark, hihi!
28.03.2017, 20:06
URL: http://sanmb.blogg.no
Postet av: sissel gunnerud
ja shoopet fikk du ,senga var full av både klær og annet her da du ryddet ut.

Ser ut for at dere har kost dere masse.

Neste gang tur til Liverpool.
28.03.2017, 20:12
Postet av: Siri
Så fint fortalt og flotte biler
28.03.2017, 21:36
Postet av: CamiMH
Så koselig
29.03.2017, 00:52
URL: http://camiMH.blogg.no
Postet av: Little Miss Sunshine
Så gøy! Gratulerer med dagen som var :-)
29.03.2017, 09:51
URL: http://juliebettina.blogg.no
Postet av: Marie Gjernes
Så koselig, og gratulerer så masse med dagen som var! :)
29.03.2017, 12:13
URL: http://darkstep.blogg.no
Postet av: Emilie
Så herlig ! Gratulerer så mye med overstått :D Må nok være fint og koselig å feire den der !
29.03.2017, 13:50
URL: http://emiliepl.blogg.no
Postet av: Buroyfoto
Det så utrolig koselig ut! Det måtte ha vært en minnerik bursdag <3 kjempeflotte bilder :)
30.03.2017, 23:32
URL: http://buroyfoto.blogg.no
Postet av: Iselin Renée
Så heldig :)
31.03.2017, 22:42
URL: http://www.iselinrenee.blogg.no
Postet av: Vilde
ååh virker som dere koste dere suupermye! :D Ble litt misunnelig nå merker jeg, haha!
01.04.2017, 12:36
URL: http://f4shi0n.blogg.no
Postet av: Becca Alexandra
Så herlig! Ser ut som det var en kjempefin tur <3
03.04.2017, 22:50
URL: http://beccaalexandra.blogg.no
Postet av: Nikita <3
Så herlig :D
18.04.2017, 12:49
URL: http://www.nbt.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg verden. Mitt navn er Sara, jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Året 2012 forandret livet seg etter ett kraftig fall i hoppbakken, på min blogg kan du lese min historie og om livet etter ulykken. Vil også dele masse glede, ferie, vennskap, mitt liv nå osv. Følg min reise.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn

hits