Hundeslede og snøscooter kjøring

Første helgen i mars gikk turen fra Oslo til Tromsø med kjæresten min og moren hans. Denne turen fikk vi i julegave av moren til kjæresten min. På Tromsø flyplass ble vi møtt av mine besteforeldre, og kjørte utover til Lenangsøra hvor dem bor. Vi overnattet hos de under hele oppholdet nordpå. Oppholdet nordpå var planlagt godt før vi reiste. Det var både booket snøscooter kjøring og hundeslede kjøring. Vi hadde våre forventninger på begge turen, da disse turene kostet litt å være med på.


SNØSCOOTER KJØRING: 

HUNDESLEDE KJØRING:Vi hadde en kjempe fin tur nord på, deilig å få litt ordentlig vinter da det har vært lite snø på østlandet i år. 


  3 kommentarer på "Hundeslede og snøscooter kjøring"

Postet av: mairho
Veldig flotte bilder! Bra du hadde en fin tur <3
22.03.2017, 16:04
URL: http://mairho.blogg.no
Postet av: Edel Kristina
Så fine bilder, fikk skikkelig lyst til å dra opp i snøen igjen!
22.03.2017, 16:26
URL: http://ekbilder.blogg.no
Postet av: CamiMH
Ser koselig ut det der:D
23.03.2017, 00:02
URL: http://camiMH.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei og velkommen til min lille verden. Mitt navn er Sara og jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Mitt liv ble forandret på noen sekunder året 2012. På min blogg vil jeg dele min historie med deg, og skrive litt om hvordan livet kan forandre seg på bare sekunder. Min hverdag, mine utfordringer, hvordan leve godt med en ervervet hjerneskade. På min blogg så vil jeg også dele det positive med dere, hva som gir meg glede, ferie, vennskap, familie osv.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn

hits