Modell for Vi Menn

Rakk du ikke å kjøpe Vi Menn forrige uke? Det gjør ikke noe, nå sitter jeg med alle bildene som var i bladet + noen ekstra. Selv er jeg veldig fornøyd med bildene som ble plukket ut og brukt, og har fått masse positivt fra kjente og ukjente. Det er også noe negativt der ute, men det kan man nesten ikke komme seg unna, det er så sykt mye sjalusi. Jeg bryr meg egentlig veldig lite om de negative kommentarene. Det viktigste for meg er at jeg er fornøyd, og gjør noe jeg liker og trives med. Så vær forsiktige med hva dere skriver før dere vet min historie bak det hele. Jeg er både stolt og glad for at jeg stilte opp som modell for Vi Menn, denne muligheten får jeg kanskje aldri igjen. Nå satser jeg på å kanskje være så heldig å komme i Vi Menn kalenderen 2018. Witch me good luck! Vi Menn pike nr 11, hva syntes dere om bildene jeg deler med dere? 


  5 kommentarer på "Modell for Vi Menn"

Postet av: VidarS
Jeg synes du kan stå med hodet høyt hevet og være stolt av deg selv og ikke minst flotte og delikate bilder!

Tommel opp herfra!
20.03.2017, 21:17
Postet av: Linneah Dimitrova
får håpe du ikke gjør som meg å angrer. Kjempe flotte bilder av deg :)
20.03.2017, 21:26
URL: http://thefightingdevil.blogg.no/
Postet av: Sara Gunnerud
Linneah Dimitrova: Hva angret du på?
21.03.2017, 12:08
URL: http://saragu.blogg.no/
Postet av: vestfroken
Likte godt første bilde. Flott bilde! Stod d noe om deg i bladet også, el bare bilder? Hvordan var d p shooten? Spennende.
21.03.2017, 01:29
URL: http://www.vestfroken.blogg.no
Postet av: Sara Gunnerud
vestfroken: <3 det sto litt om meg i bladet, 10 spørsmål. Var en veldig gøy shoot, men også slitsomt. Det er litt sånn som man ser på tv. Blir sminket og dollet opp under hele shooten hehe
21.03.2017, 12:08
URL: http://saragu.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg verden. Mitt navn er Sara, jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Året 2012 forandret livet seg etter ett kraftig fall i hoppbakken, på min blogg kan du lese min historie og om livet etter ulykken. Vil også dele masse glede, ferie, vennskap, mitt liv nå osv. Følg min reise.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn

hits