Del din historie

I Løpet av året 2017 har jeg fått til mye. Jeg valgte å starte å blogge om livet mitt, hvordan ett liv kan forandres på bare få sekunder. Det er tungt å skrive om det, men også veldig godt å få delt det. Jeg hjelper ikke bare meg selv, men også andre som sliter med noe av det samme. Jeg ønsker å være ett godt forbilde, jeg ønsker å bli bedre kjent med meg selv ved å dele min sterke historie med dere.
Mange av tekstene som jeg har skrevet lengre ned på bloggen min, er tekster som har vært tøft for meg å skrive. Tårene har rent en etter en og tankene mine har bygd seg opp i en liten boble. For det er ikke så lett å skrive eksakt om hvordan det er, hvordan det føles, man må på en måte føle på det selv. Det er en tung sorg.


Ved å skrive om de tingene jeg sliter med, og ulykka, har det hjulpet meg godt på veien. Jeg har begynt å tenke mer positivt til livet og ser fremover. Jeg tenker på de gode tingene jeg har i vente, og tenker på de tingene jeg får til. Jeg er stolt over hva jeg har fått til.
Nå har jeg og blitt litt bedre på å snakke om det som skjedde med meg i 2012, jeg klarte å stille opp for Se og Hør. Fortalte hele historien min fra jeg startet å hoppe da jeg var 9 år, under prosessen hvor jeg var på sykehuset, og livet etter ulykken som er veldig tungt.  


  7 kommentarer på "Del din historie"

Postet av: liveterherlig93
<3
08.03.2017, 10:32
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Little Miss Sunshine
Har opplevd selv at det å sette ord på ting skriftlig hjelper veldig, uansett situasjon, egentlig.
08.03.2017, 10:34
URL: http://juliebettina.blogg.no
Postet av: Victoria Larsen
Har selv opplevd at det hjelper å sette ord på ting. <3
08.03.2017, 10:55
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: Kaja Jeanette
Å skrive hjelper egentlig mot veldig mye har jeg inntrykk av. For meg skjer det noe da jeg ser ordene foran meg. Det er en måte å få satt ord på følelsene mine, og samtidig så er det en hjelp for meg i se det svart på hvitt. Det er liksom ikke så farlig da <3 Dessuten er det fint å kunne dele tunge tanker og opplevelser fordi det kan hjelpe de som er eller har vært i samme situasjon :)
08.03.2017, 19:07
URL: http://www.kajajeanette.blogg.no
Postet av: Irene
Jeg syns du står frem som en veldig sterk jente :)

Jeg har akkurat begynt å lese bloggen din, men har du skrevet et innlegg tidligere med hva som skjedde med deg? :)

For da vil jeg veldig gjerne lese :)
08.03.2017, 20:17
URL: http://irenes89.blogg.no
Postet av: Sara Gunnerud
Irene: Ja det ligger lengre nede på bloggen. Bare å bla nedover
08.03.2017, 20:38
URL: http://saragu.blogg.no/
Postet av: Irene
Takk :)

Da skal jeg gjøre det :)
08.03.2017, 22:55
URL: http://irenes89.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg verden. Mitt navn er Sara, jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Året 2012 forandret livet seg etter ett kraftig fall i hoppbakken, på min blogg kan du lese min historie og om livet etter ulykken. Vil også dele masse glede, ferie, vennskap, mitt liv nå osv. Følg min reise.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn

hits