hits

Skihopping nå etter ulykka

For ofte spørsmål både fra familie, kjæreste, venner og bekjente om dette. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal svare for syntes dette er ett vanskelig teama. For ja jeg har lyst til å fortsette, men når ikke hodet fungerer som det skal blir det litt vanskelig. Det er mange tanker som skal fungere igjennom ett hopp, og de skal gå på auto pilot. Noe de dessverre ikke gjør nå, da hodet er presset inn med masse andre tanker som jeg ikke vil at skal være der etter ulykken i 2012.

Jeg ønsker at det kan bli bedre med årene, kanskje det skjer noe når jeg får flyttet en ny plass, ting fikser seg med nav. Da kommer jeg til å føle meg mer fri og har litt mindre å tenke på, men hvis jeg starter opp med skihopping igjen føler jeg at jeg må starte på nytt, jeg må starte i de mindre bakkene igjen, og er på ett mye lavere nivå enn hva jeg var.
Hvordan kommer jeg til å takle dette? Hodet mitt fyller seg med så masse spørsmål.
SONY DSC
Den tyngste tanken jeg har etter ulykken er tanken om å miste en sport jeg er så glad i og har brukt så mye tid på gjennom hele livet. Tanken på hvor jeg hadde vært om dette ikke hadde skjedd meg, hadde jeg fortsatt drevet med skihopping? Hvor god hadde jeg vært? Hadde jeg hoppet med landslaget? Kunne så ønske. hvorfor meg? Hvorfor skjedde dette?

Jeg var på god vei til å bli en god skihopper, jeg hadde nettopp startet å hoppe i større bakker, og satset mer og mer. Eneste jeg ville før jeg datt og slo hodet mitt var å bli god, bli en av de beste i verden og komme langt.

Nå som situasjonen har blitt som den har blitt og hodet mitt ikke klarer å fungere vet jeg ikke hva som er det beste for meg. Vill det være lurt å prøve å hoppe igjen? Kommer det til å gå bra? Vill jeg forvente for mye av meg selv og presse meg selv mer enn hva jeg skal?

Dette er så vanskelig for meg, så jeg har ingen svar. For jeg vet ikke hva jeg har lyst til eller hva jeg tørr. Ærlig så har jeg begynt å bli litt redd for å prøve igjen også, men jeg har så lyst. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte.
SONY DSC
Tilslutt vil jeg skrive at denne teksten har vært den tungeste teksten jeg har skrevet, den er skrevet med tårer og tristhet. Skihopping var livet mitt, jeg elsket det og føler en stor sorg for at jeg har mistet det. Jeg mistet det med dress, og ski på beina, dette er det tyngste som har skjedd meg og har forandret hele livet mitt. En tung sorg å ha inni seg. Håper dere som har lurt på dette fikk ett litt bedre svar nå, dette er ett teama jeg ikke liker å snakke om, da jeg syntes det er vanskelig og tøft. 


  6 kommentarer på "Skihopping nå etter ulykka"

Postet av: Victoria Larsen
Utrolig tøff og sterk du er!
23.01.2017, 18:14
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: liveterherlig93
<3
23.01.2017, 18:40
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Anette Skaflem
Du virker som ei veldig sterk jente som holder mote oppe, selv med tanke på det du har vært gjennom <3
23.01.2017, 21:24
URL: http://www.anetteskaflem.blogg.no
Postet av: mairho
Det kan virkelig ikke være lett, du er tøff <3 Om du bestemmer deg for å prøve igjen, så bør du som du sier prøve å ta et steg om gangen :-)
24.01.2017, 16:27
URL: http://mairho.blogg.no
Postet av: Camilla Heindorf
<3 <3
Postet av: sissel gunnerud
Vanskelig å lese dette ,din lidenskap var skihopping ,du gledet deg til hver en eneste trening og satt utfor med stor iver og lyst . Dagen du skulle på trening som ulykken inntraff var jeg urolig hadde en ekkel følelse og ba deg være hjemme. Husker det som det var i går. Alt ble snudd på hodet . Du har i dag funnet deg en ny hobby ,en hobby du koser deg med freelance modell. Du formidler mye gjennom bilder og jeg håper du fortsetter med dette . Du er den samme gode jenta med det gode hjerte tross at livet har tatt en annen vei <3
31.01.2017, 22:00
URL: http://sisselgu.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg verden. Mitt navn er Sara, jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Året 2012 forandret livet seg etter ett kraftig fall i hoppbakken, på min blogg kan du lese min historie og om livet etter ulykken. Vil også dele masse glede, ferie, vennskap, mitt liv nå osv. Følg min reise.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn