Reis ut av Norge, la hjernen og kroppen slappe av

Jeg har alltid vært glad i å reise ut av landet, men aldri vært avhengig av det. For meg og min helse så er det veldig viktig å reise både til varmere strøk og korte turer ut av Norge for å kunne få slappet mer av i tankeprosessen.

Det skjer både noe med kroppen og hjernen min når jeg reiser ut av landet. Tankene stoppes litt opp fra alt som skjer i Norge, jeg slapper mye mere av, jeg føler at jeg mestrer noe, og gjør noe jeg trives med. Det blir nesten som en jobb for meg, det er en øvelse til å snu tankene og starte den positive tankegangen og faktisk se hva jeg klarer å få ut av en utlandsferie utenfor Norge.

Ofte hører jeg ifra dere der hjemme at jeg er så heldig siden jeg reiser en del for å slappe av. Dere burde tenke dere litt igjennom dette før dere sier noe. For en ferie for dere er ikke det samme som for meg med en traumatisk ervervet hjerneskade. For meg er en reise øvelse på å være glad i meg selv, bli glad for hva jeg klarer å mestre i min tilstand, det er en avslapning for mine tanker i Norge, psyken min får den avslapningen den trenger.

Sol og varme er godt for kroppen, å slappe av på en solseng med en brus i hånden og bare høre bølgene slå inn mot land. Det i seg selv hjelper hjernen min til å slappe mer av og tenke mere på de gode tingene i livet.

Å besøke ett nytt land gir deg mye, det er en opplevelse og lager minner for livet. For meg er det godt å gå i en ny by eller en by jeg har vært før for å se på både gamle og nye ting. Det gir nye minner, og opplevelser som får tankegangen til å tenke på dette istedenfor det vonde som tankene ofte kan fylles med i Norge.

We travel not to escape life, but for life not to escape us. 


  5 kommentarer på "Reis ut av Norge, la hjernen og kroppen slappe av"

Postet av: Sandra Marie
tror faktisk jeg er litt avhengig av å komme meg vekk fra Norge ganske ofte for å klare og overleve her, haha!
17.01.2017, 23:41
URL: http://sanmb.blogg.no
Postet av: Dazzy
Føler med deg! Håper jeg får en sydentur i sommer:)
17.01.2017, 23:54
URL: http://www.dazzy.blogg.no
Postet av: Victoria Larsen
Føler med deg virkelig! Det er absolutt nødvendig for meg også :)
18.01.2017, 01:12
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: liveterherlig93
jeg skal snart til varmere strøk:)
18.01.2017, 10:59
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Ida Øverland
deilig å få litt sol da! håpr du får slappet av maks :D
18.01.2017, 12:50
URL: http://www.idaoverland.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg verden. Mitt navn er Sara, jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Året 2012 forandret livet seg etter ett kraftig fall i hoppbakken, på min blogg kan du lese min historie og om livet etter ulykken. Vil også dele masse glede, ferie, vennskap, mitt liv nå osv. Følg min reise.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn

hits