Denne uken - avslapnings opphold...

God Søndags kveld, 4. Søndag i advent. SONY DSC
Jeg har dessverre ikke fått blogget noe denne uken da jeg har vært bortreist en liten tur. Var en tur borte med mor fra Mandag-Fredag for å få slappe litt av i min tankeprosess, og rett og slett for at jeg trengte å komme meg bort en tur, etter oppholdet på Sunnaas i 5 uker, som jeg var på i november. SONY DSC
Vi dro en tur ut av Norge, vi dro ikke så langt, men langt nokk for at jeg fikk slappet litt mer av. Dere lurer sikkert på hvor vi dro? Vi dro til en by i Polen som heter Gdansk, en by helt sikkert fler kjenner til. Her var vi kun for å slappe av, se oss rundt, og kose oss med god mat. Det ble også litt shopping mens vi var der, da sko og klær er ganske mye billigere der enn hva det koster i Norge. Innkjøpet legges ut i løpet av neste uke, hvis dere vil se?
SONY DSC
Å komme seg litt bort for meg er ikke ferie på den måten som de friske ser det på, for meg er det rett og slett avslapning. Det er noe som betyr veldig mye for meg og min helse. Det at tankene mine kan slappe av når jeg reiser ut av landet, at jeg slapper mer av og er mer rolig. Det er bra for meg!


  5 kommentarer på "Denne uken - avslapnings opphold..."

Postet av: Victoria Larsen
Fine bilder! Jeg har GIVEAWAY på bloggen min, hvis du har lyst til å være med :-)
18.12.2016, 18:02
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: liveterherlig93
flotte bilder:)
18.12.2016, 18:17
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Seline
Håper du har hatt det bra! :)
19.12.2016, 10:34
URL: http://selineekelund.blogg.no
Postet av: Alexandra Emilie
Kjempe fine bilder<3
19.12.2016, 13:07
URL: http://alexandraklein.blogg.no
Postet av: Sentrumjenta
så fine bilder :D kos deg masse <3
19.12.2016, 14:11
URL: http://sentrumjenta.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei og velkommen til min lille verden. Mitt navn er Sara og jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Mitt liv ble forandret på noen sekunder året 2012. På min blogg vil jeg dele min historie med deg, og skrive litt om hvordan livet kan forandre seg på bare sekunder. Min hverdag, mine utfordringer, hvordan leve godt med en ervervet hjerneskade. På min blogg så vil jeg også dele det positive med dere, hva som gir meg glede, ferie, vennskap, familie osv.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn

hits