It's monday let's have a great week

God kveld, store og små. Nå starter uken med julekaoset der ute, mange drar ut nå for å kjøpe julegaver, handle inn julemat, sånn at alt er klart til alle selskapene som er i juletiden. Jeg er heldigvis ferdig med dette, gjorde meg ferdig i november. Julen for mange er en tung og tøff tid da ikke alle har råd og penger nokk til å ha en fin og trivelig julefeiring, noen har ikke enn gang en familie å dra til. Det er trist å tenke på alle som må sitte aleine på denne dagen, det er trist at det er så mange som bare tenker på penger og gaver i julen. Hva handler julen om?
SONY DSC
Det viktigste for meg i julen er å ha det bra med familien, og venner, spise god mat (selv om jeg hater julemat). Denne julen har jeg også invitert en god venninne av meg til julefeiring med min familie, da hun er en av de som måtte vært aleine på juleaften. Dette er en gave fler burde gi, fler burde se og høre og ønske alle en god feiring. Det er ingen som fortjener å sitte aleine på juleaften. Ikke bare inviter familien hjem til dere, inviter også venner du vet ikke har en familie å være med. 

Julen er en koselig tid, men det er også veldig mye stress denne tiden. For meg som har en ervervet hjerneskade, kan denne tiden være ganske tøff. Det er så mye som skjer denne perioden. Man skal helst være med på alle familie selskap, man skal være tilstede, man skal være sosial, det er masse fester, det er så mye på en gang som man skal være med på. Hvordan skal man orke å delta på alt når man ikke har ett hode som fungerer?

Det er veldig viktig for oss som ikke er friske å ta hensyn til oss selv denne perioden, trekke oss litt i fra alt som skjer, og klare å si nei i denne perioden også. Det er ikke bra for oss å slite oss helt ut, vi skal orke det vi vanligvis pleier å gjøre, så for meg er det veldig viktig å ta det rolig, bruke litt lengre tid og passe på å slappe mye av. Jeg må også si mye nei til å være med på ting for å orke det jeg har mest lyst til.

Etter juleaften hadde egentlig Jonas min kjæreste og jeg bestemt oss for å reise bort en tur til Geilo, men været ser ikke så bra ut så vi måtte avbestille dette oppholdet. Så da tar vi isteden en tur etter nyttår når vær forholdene er bedre. Nå har vi ingen planer i romjulen. Ønsker alle en trivelig uke!


  8 kommentarer på "It's monday let's have a great week"

Postet av: Victoria Larsen
Såå fine bilder! :)
19.12.2016, 19:23
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: Sandra Marie
fine bilder =)
19.12.2016, 19:34
URL: http://sanmb.blogg.no
Postet av: Nina
Fine bilder :)
19.12.2016, 22:02
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: lisebrevik
Håper dere får en fin tur da etter julaften :) fine bilder
19.12.2016, 22:26
URL: http://lisebrevik.blogg.no
Postet av: mairho
Jeg håper dere får en fin tur! Jeg er veldig glad i jula, for meg handler det også om å sette pris på de du har rundt deg, samles og hygge seg :-)
19.12.2016, 22:44
URL: http://mairho.blogg.no
Postet av: hammergirl
Håper du får en fin tur til Geilo. Fint at du og kjæresten din tar vare på hverandre og lager deres tradisjon. Fine bilder :)
20.12.2016, 02:47
URL: http://hammergirl.blogg.no
Postet av: Ida Øverland
Håper du får en flott tur! Det fortjener du :D
20.12.2016, 12:40
URL: http://www.idaoverland.blogg.no
Postet av: Pernille
Hei Sara!Etter å ha lest litt nedover på Bloggen din vil jeg si at du er en utrolig flott og tøff jente. Tørre å fortelle, dele og være sårbar i full offentlighet, krever mot, stort mot. Håper du får en fantastisk Juletid med dine Kjære. Klem.
20.12.2016, 18:01
URL: http://neglefjolla.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg verden. Mitt navn er Sara, jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Året 2012 forandret livet seg etter ett kraftig fall i hoppbakken, på min blogg kan du lese min historie og om livet etter ulykken. Vil også dele masse glede, ferie, vennskap, mitt liv nå osv. Følg min reise.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn

hits