Friends forever...

Det å ha støttende venner er viktig uansett om man er frisk eller syk. Før ulykken hadde jeg en venninne som var der for meg hele tiden, som jeg alltid fant på noe sprell sammen med. Vi var ute omtrent hver eneste dag, ble kjent med nye mennesker, festet, dro på ferie sammen, shoppet, vi gjorde alt sammen. Men etter ulykken min sa det bare stopp, det fungerte ikke, jeg klarte ikke å gjøre så mye og måtte si mye nei. Jeg følte at jeg ble sett på som en kjedelig person, for jeg måtte ta hensyn til min helse. Og kjemien har ikke helt stemt heller, min forandring etter ulykken har gjort meg til en annen Sara. 

Nå etter ulykken har ting blitt vanskelig for meg, jeg har mistet enormt mange venner, det er så mange som ikke har klart å forstå min situasjon om hvorfor ting ble som det ble etter fallet jeg hadde i hoppbakken og slo hodet. 
De beste vennene jeg hadde før jeg ble syk ser jeg lite til nå, de skriver nesten aldri til meg, de spørr ikke enn gang om hvordan det er med meg. Det er trist å miste de beste du hadde rundt deg før en sånn ulykke skal skje, det er trist at de ikke kan forstå, spørre, si ifra og snakke med meg. (foto Hans E Mathisen)

Vennekretsen min nå er liten, jeg har ikke veldig mange gode venner lengre... Men jeg føler at de vennene jeg har nå er de som støtter opp, de prøver å forstå, de spør meg om hvordan det går med meg og om jeg har blitt noe bedre. Det er disse vennene jeg vil ha, og det er de jeg vil ta vare på. De siste dagene er det også fler som jeg har gått i klasse med som har kontaktet meg, noen har vært gode venner, andre har jeg kanskje ikke vært med like mye. Dette setter jeg virkelig pris på. Det er godt for meg å vite hvem som bryr seg, og klarer å forstå. 

Også har jeg funnet meg en veldig god kjæreste, som det er deilig å dele dagene sine med. Han har virkelig vært der for meg helt siden jeg møtte han for 1 1/2 år siden. Uten han så hadde jeg nokk ikke klart å komme så langt som jeg har kommet nå. Kjærligheten og vennskapet jeg har med han er fantastisk! 


  2 kommentarer på "Friends forever..."

Postet av: Padmé Sophie
Det du skriver er så sant. Jeg tror det er mange som kan kjenne seg igjen, uansett om de er fysisk syke eller psykisk syke. Når man blir dårlig forsvinner ofte de man trodde var best..

Det er veldig bra at du har funnet de som faktisk er best- de som bryr seg og de som prøver å forstå. Herlig med en bra kjæreste som viser forståelse også oppi det hele :)
07.12.2016, 01:22
URL: http://padmesophie.blogg.no
Postet av: liveterherlig93
så utrolig trist og lese:/
07.12.2016, 11:27
URL: http://liveterherlig93.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei og velkommen til min blogg verden. Mitt navn er Sara, jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Året 2012 forandret livet seg etter ett kraftig fall i hoppbakken, på min blogg kan du lese min historie og om livet etter ulykken. Vil også dele masse glede, ferie, vennskap, mitt liv nå osv. Følg min reise.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn

hits