Akseptere hvordan livet har blitt

Livet handler om å ta valg, ta de riktige valgene og gjøre det som føles riktig for deg. Jeg kan bruke tiden min på å late som jeg er en annen, late som jeg er frisk eller jeg kan akseptere livet sånn som det har blitt og prøve å leve med det så godt som mulig.
Det er tungt å akseptere ett liv som jeg aldri kunne ønske at jeg fikk, det er tungt å akseptere hva det har medført i min hverdag, det er tungt å ikke kunne leve ett normalt liv med skole og jobb.
Jeg vil nå bruke tiden min på å akseptere meg selv, jeg vil bruke tiden min på meg selv. Da vil jeg føle meg som den jeg er, akkurat som den jeg er nå.
Jeg ønsker å bli glad i den nye meg, og like meg selv. Akseptere det som har skjedd, og komme videre ut av det. (bilde foto Frode Ysterud)

For å klare å akseptere seg selv, må jeg være glad i meg selv. Gjøre ting som gjør meg glad, se meg i speilet uten å føle sårgen. Si til deg selv "du er bra nokk".


  5 kommentarer på "Akseptere hvordan livet har blitt"

Postet av: liveterherlig93
<3
07.12.2016, 17:57
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Elisabeth
Bra skrevet, og du er bra nok :)
07.12.2016, 18:05
URL: http://elisagul.blogg.no
Postet av: Mia Bakken Olsen
Fine fine du <3 Du ER bra nok!
07.12.2016, 20:49
URL: http://miabolsen.femelle.no
Postet av: Seline
<3
08.12.2016, 09:35
URL: http://selineekelund.blogg.no
Postet av: Solvår lien pedersen
Heisann Sara.. Du må alltid huske på at du er bra nok, slik som du er.Fordi om du har fått en permanent skade etter hoppulykken, så kan den ikke ta fra deg det flotte menneske du er.. Jeg ønsker deg alt godt i framtiden og god bedring.. God klæm fra Solvår
08.12.2016, 23:10

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei og velkommen til min lille verden. Mitt navn er Sara og jeg er en jente på 22 år som blogger fra Moss. Mitt liv ble forandret på noen sekunder året 2012. På min blogg vil jeg dele min historie med deg, og skrive litt om hvordan livet kan forandre seg på bare sekunder. Min hverdag, mine utfordringer, hvordan leve godt med en ervervet hjerneskade. På min blogg så vil jeg også dele det positive med dere, hva som gir meg glede, ferie, vennskap, familie osv.

Følg meg på facebook
Legg meg til som venn

hits